NENADU PAGONISU, KIK-BOKSERU, ODREĐENO ZADRŽAVANJE: Sumnjiči se da je bio nasilan prema bivšoj ženi

Lj.P.

06. 06. 2024. u 13:28

KIK-bokseru Nenad Pagonisu iz Novog Sada policija je odredila zadržavanje do 48 sati, jer je, kako se sumnja, počinio nasilje u porodici. Pagonis je, kako saznajemo, bio nasilan prema svojoj bivšoj supruzi.

НЕНАДУ ПАГОНИСУ, КИК-БОКСЕРУ, ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ: Сумњичи се да је био насилан према бившој жени

Foto: Novosti

Žena je zadobila tešku povredu, naprsnuće devetog rebra i pomoć joj je ukazana u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, a policija je privela Pagonisa i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

Incident se, saznajemo, dogodio sinoć, ispred zgrade u kojoj živi njegova bivša supruga. Kik-bokser je, kako saznajemo, došao ispred zgrade, jer je nameravao da dete vodi na trening, ali majka, navodno, nije pustila dete.

- Kada je žena krenula prema ulazu u zgradu, Pagonis je pošao za njom, ali ga je ona odgurnula – saznajemo nezvanično. - On je tada nasrnuo na nju, i povredio joj rebro.

Zbog nasilja u porodici intervenisala je policija, i Pagonisu je odmah izrečena hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa žrtvom nasilja. On će posle zadržavanja biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili