DUŠKO TOŠIĆ ĆE IPAK IMATI SREĆE? Oglasilo se Tužilaštvo o jutrošnjem napadu na Jelenu Karleušu i njenog prijatelja

Novosti online

08. 06. 2024. u 12:17

PEVAČICA Jelena Karleuša jutros je, kako su preneli mediji, prijavila da je njen još zakoniti suprug, fudbaler Duško Tošić, došao u njenu kuću i napao nju i njenog prijatelja.

ДУШКО ТОШИЋ ЋЕ ИПАК ИМАТИ СРЕЋЕ? Огласило се Тужилаштво о јутрошњем нападу на Јелену Карлеушу и њеног пријатеља

Foto: ATA images

Navodno je, prema pisanju medija, on je fizički nasrnuo na nju pod dejstvom alkohola. Kako prenose, Duško je u policiji uradio i alkotest koji je pokazao čak 0,87 promila alkohola u krvi.

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac Prvog osnovnoj javnog tužilaštva u Beogradu, koji je naložio da se od oba učesnika događaja, odnosno od Tošića i Karleuše, uzmu izjave, kao i da se prikupe svi potrebni podaci. Iz prijave događaja proizlazi da niko od učesnika nije zadobio telesne povrede.

Policija je Dušku Tošiću izrekla meru privremenog udaljenja iz stana i meru privremene zabrane kontaktiranja i prilaska.

Takođe,uzeta je izjava i od osobe koja je bila prisutna i koja takođe ne želi da goni Duška Tošića, kao ni Jelenu Karleušu.

Detaljan izveštaj sa prilozima biće dostavljen tužilastvu redovnim putem, koje će izvršiti i naknadne provere i zatražiti i izveštaj Centra za socijalni rad.

U vezi hitnih mera, Tužilastvo će razmotriti da li ima osnova da se predloži sudiji za prethodni postupak produženje...

BONUS VIDEO - JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! On je naslednik Nostradamusa!