PRETIO ŽENI DA ĆE JOJ POBITI RODITELJE: Našli mu arsenal oružja, a evo šta je rekao na saslušanju

S. J. M.

11. 06. 2024. u 13:47

NENAD S. (36), koji je u nedelju pretio supruzi da će joj pobiti roditelje i sa pištoljem punim metaka krenuo u Zuce, kod Beograda, gde oni žive, pa je uhapšen pre nego što je stigao, branio se ćutanjem na saslušanju u Višem tužilaštvu.

ПРЕТИО ЖЕНИ ДА ЋЕ ЈОЈ ПОБИТИ РОДИТЕЉЕ: Нашли му арсенал оружја, а ево шта је рекао на саслушању

Foto V mitrić

Predloženo je Višem sudu da mu se odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Nenad S. se sumnjiči za nasilje u porodici, za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, gde je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Prema krivičnoj prijavi on je supruzi u prethodnom periodu upućivao pretnje, a neovlašćeno je držao dva pištolja, pušku, gasni pištolj i veću količinu municije različitog kalibra, ukupno 84 komada metaka.

Policija je kod osumnjičenog pronašla dva pištolja „češka zbrojevka” i „brauning”, dok je u garaži stana u kojem živi pronašla automatsku pušku marke „zastava”, čije držanje je zabranjeno građanima, sa četiri okvira municije. Pronađena su ukupno 84 komada metaka različitog kalibra, kao i gasni pištolj koji je držao u ostavi.

Kada je uhapšen, imao je pištolj sa punim okvirom municije, metak u cevi i još municije pored.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!