ŠOKANTAN SLUČAJ NA JUGU SRBIJE: Dedu (88) pretukli sin i snaja iz bizarnog razloga, sa brojnim povredama se javio lekarima

I. M.

13. 06. 2024. u 15:49

V. K. (88) iz Kumareva, sela u okolini Leskovca, tvrdi da su ga sin i snaja pretukli, a ovaj slučaj porodičnog nasilja prijavljen je policiji nakon što je starcu ukazana pomoć u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice.

ШОКАНТАН СЛУЧАЈ НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Деду (88) претукли син и снаја из бизарног разлога, са бројним повредама се јавио лекарима

Ilustracija/foto: I.Mitić

Deda se lekarima javio sa krvnim podlivima po glavi i telu i povredom nosa, uz tvrdnje policiji da je povređen tako što su ga tukli sin i snaja, sa kojima živi u istom porodičnom domaćinstvu.

Povod za napad navodno se krije iza toga što je starina odbila da im preda svoju penziju što je do sada, kako se priča po selu, činio mimo svoje volje, uz česte svađe i pretnje.

U Kumarevu još pričaju da su odnosi među srodnicima odavno poremećeni i da starac živi u odvojenom objektu istog domaćinstva gde je do napada, navodno, i došlo tako što ga je sin držao, a snaha tukla.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, i snaja je zatražila pomoć doktora žaleći se na povrede nosa i glave, pa je upućena na dalje preglede lekara nekoliko različitih specijalnosti.

Tačne okolonosti ovog slučaja biće poznate kada policija okonča sve istražne radnje. S obzirom na to da se radi o nasilju u porodici, ono će biti prijavljeno i Centru za socijalni rad u Leskovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO