U BEOGRADSKO VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO PRIVEDEN ALEN K. (33): Ćutao o kanabisu i oružju

N.B.

17. 06. 2024. u 13:31

ALEN K. (33), osumnjičen da je neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju, kao i više od šest kilograma narkotika namenjenih daljoj prodaji, danas se pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu branio ćutanjem.

У БЕОГРАДСКО ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО ПРИВЕДЕН АЛЕН К. (33): Ћутао о канабису и оружју

Foto:PU Kraljevo

Nadležnom sudu je predloženo da mu se odredi pritvor, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Kako je saopšteno, sumnja se da je Alen K., u džepu od jakne, koja je pronađena u ormanu u spavaćoj sobi stana na Čukarici, neovlašćeno držao pištolj marke "Echasa", bez vidljivog fabričkog broja, sa pripadajućim okvirom i šest metaka u njemu. U istoj sobi, u jednoj kutijici, pronađeno je još osam metaka.

Policija je pronašla da je u drugoj jakni, kako se sumnja, neovlašćeno držao dve PVC kesice sa skoro sto grama kokaina. U sobi na stočiću pronađeno je i 22,33 grama kanabisa i digitalna vagica, dok je u automobilu marke "folksvagen", parkiranom ispred zgrade, držao dva crna PVC džaka u kojima se nalazilo nešto više od šest kilograma kanabisa. Ključevi od ovog vozila, navodi tužilaštvo, pronađeni su u stanu osumnjičenog. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)