POČEO POSTUPAK PROTIV TINEJDŽERA ZA UBISTVO ĐORĐA MIJATOVIĆA NA VOŽDOVCU: Ispitani svedoci, Sud naložio izvođenje dokaza

J.D.Lj.

18. 06. 2024. u 17:56

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka počeo pripremni postupak protiv dvojice maloletnika N. Z. (17) i F. B. (16), koji se terete da su 26. maja u parku na Voždovcu brutalno pretukli Đorđa Mijatovića, brata potpredsednika Vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića, koji je usled zadobijenih povreda istog dana preminuo.

ПОЧЕО ПОСТУПАК ПРОТИВ ТИНЕЈЏЕРА ЗА УБИСТВО ЂОРЂА МИЈАТОВИЋА НА ВОЖДОВЦУ: Испитани сведоци, Суд наложио извођење доказа

Foto: Fejsbuk/ Vojin Mijatović

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je, s obzirom na to da su maloletnici, zaprećena maksimalna kazna do 10 godina maloletničkog zatvora. 

Kako je "Novostima" potvrđeno, osim što su ispitani neki od svedoka, Sud je naložio i dodatno izvođenje pojedinih dokaza, koji su važni za istragu u ovom slučaju. 

Podsetimo, maloletni N. Z. u policiji je priznao delo koje mu se stavlja na teret, dok F. B. - nije. Kobnog dana, Đorđe Mijatović se sukobio sa maloletnicima jer su, navodno, maltretirali njegovog sina u parku ispred zgrade, a posle kraće svađe, tinejdžeri su fizički nasrnuli na njega i naneli mu šest udaraca u glavu, od kojih je koban bio u slepoočnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)