PRITVOR PRODUCENTKINJI ZBOG SAOBRAĆAJKE: Drugi osnovni sud prihvatio predlog Tužilaštva, devojčica (15) teško povređena nesreći

J.D.Lj.

28. 06. 2024. u 16:33

DRUGI osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nini K. (44), producentkinji poznate televizije, jer je u sredu uveče izazvala nesreću u kojoj je teško povređena devojčica (15) - potvrđeno je "Novostima" iz ove institucije.

ПРИТВОР ПРОДУЦЕНТКИЊИ ЗБОГ САОБРАЋАЈКЕ: Други основни суд прихватио предлог Тужилаштва, девојчица (15) тешко повређена  несрећи

Ideja je da se regrutuje novi kadar, Foto D. Milovanović

- Sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu je danas doneo rešenje kojim je okrivljenoj N.K odredio pritvor, a koji može da traje najduže 30 dana. Pritvor je određen je jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - navodi se u saopštenju suda.

Sudija za prethodni postupak je, međutim, odbio ostale predloge Drugog osnovnog javnog tužilaštva da se okrivljenoj odredi pritvor i iz razloga jer, kako se navodi, nisu ispunjeni zakonom određeni uslovi.

Okrivljenoj Nini K. na teret je stavljeno izvršenje krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja .

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Drugog osnovnog suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama