ZLOSTAVLJAO, PA UBO HLADNIM ORUŽJEM? Određen pritvor Novosađaninu B,K. (67) osumnjičenom za pokušaj ubistva sina

Lj.P.

03. 07. 2024. u 17:02

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, odredio je danas pritvor do 30 dana Novosađaninu B,K. (67) koji je u ponedeljak uveče, kako se sumnja, hladnim oružjem povredio sina A.K. (43). Šestedesetsedmogodišnjak se sumnjiči za pokušaj teškog ubistva, odnosno da je pokušao da ubije člana svoje porodice kog je prethodno zlostavljao.

ЗЛОСТАВЉАО, ПА УБО ХЛАДНИМ ОРУЖЈЕМ? Одређен притвор Новосађанину Б,К. (67) осумњиченом за покушај убиства сина

FOTO:Lj.P.

Pritvor osumnjičenom je, kako je za „Novosti“ rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, određen iz razloga postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na svedoke.

Nemili događaj odigrao se u novosadskom naselju Klisa, u Ulici Radivoja Prodanovića, prvog dana jula oko 19 časova, kada je hladnim oružjem povređen A.K. , a policija je ubrzo posle toga uhapsila njegovog oca B.A. pod sumnjom da je sina ubo u stomak.

Prema nezvaničnim saznanjima, u porodičnoj kući u kojoj žive otac i sin sa svojim porodicama, došlo je do prepirke između oca i sina, a onda je otac u jednom trenutku nožem povredio sina. Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć i povređenog u svesnom stanju prevezla u bolnicu, odakle je posle saniranja povrede otpušten na kućmo lečenje.

Ocu osumnjičenom za pokušaj teškog ubistva sina, policija je, kako nezvanično saznajemo, iste večeri  izrekla obe hitne mere, odnosno meru privremenog udaljenja iz stana i zabranu da kontaktira ostale članove porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!