PRODUCENTKINJA KOJA JE, U PIJANOM STANJU, IZAZVALA NESREĆU OSTAJE U PRITVORU: Sud odbio žalbe stranaka, potvrdio pređašnje rešenje

J.D.Lj.

05. 07. 2024. u 16:18

KRIVIČNO vanpretresno Veće Drugog osnovnog suda u Beogradu je danas održalo sednicu na kojoj su odbijene žalbe stranaka u postupku i potvrdilo svoje prošlonedeljno rešenje kojim je Nini K. (44), producentkinji na jednoj poznatoj televiziji, koja se tereti da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je povređena M.Đ.(14), određen pritvor do 30 dana.

ПРОДУЦЕНТКИЊА КОЈА ЈЕ, У ПИЈАНОМ СТАЊУ, ИЗАЗВАЛА НЕСРЕЋУ ОСТАЈЕ У ПРИТВОРУ: Суд одбио жалбе странака, потврдио пређашње решење

Ideja je da se regrutuje novi kadar, Foto D. Milovanović

Podsetimo, sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu je okrivljenoj Nini K odredio pritvor, jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Sud je, međutim, odbio predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva da joj se odredi pritvor i iz razloga jer je došlo do uznemirenja javnosti, kao i žalbu odbrane koja je zahtevala da joj bude omogućena odbrana sa slobode.

Nina K. se tereti da je 26. juna, u Ulici vojvode Stepe, svojim vozilom naletela i teško povredila devojčicu M. Đ.

Nini K. se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

- Osumnjičena je da je saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom na to da je vozilom upravljala pijana, sa 1,51 promila alkohola u krvi, kao i jer je do nezgode došlo na pešačkom prelazu - tvrdi Tužilaštvo i dodaje da je ona na saslušanju iznela odbranu, nakon čega je usledio zahtev za određivanje pritvora. - Prema podacima iz registra prekršajnih sankcija protiv osumnjičene su podneta 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenja prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a po kojim zahtevima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda.

Inače, devojčica koja je povređena u ovom udesu i koja je zadobila teške povrede glave i prelom obe noge i dalje je u bolnici. Njeno stanje je sada stabilno i ona je, kako kažu lekari, sa intenzivne nege prebačena na odeljenje i nije životno ugrožena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HIT 2024! Marsa Matrouh – Jednostavni Egipatski Maldivi