DROGIRAN I PIJAN BEŽAO OD POLICIJE PA UHAPŠEN: Točkovima automobila prešao preko stopala policajcima

J. I.

18. 07. 2024. u 09:15

D.R. (26) iz Smedereva određen je pritvor nakon što je, pod dejstvom narkotika i alkohola, u pokušaju bekstva od policije, prešao točkovima automobila preko nogu dva policajca, a nakon toga uhapšen je u susednom selu.

ДРОГИРАН И ПИЈАН БЕЖАО ОД ПОЛИЦИЈЕ ПА УХАПШЕН: Точковима аутомобила прешао преко стопала полицајцима

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako je saopštilo OJT u Smederevu, okrivljeni je 15. Jula oko podneva u Ulici Goranskoj u Smederevu, na znak policije da zaustavi automobil, najpre stao, apotom pokrenuo vozilo, te je obojici policijskih službenika levim prednjim i zadnjim točkovima prešao preko stopala, nanevši im lake telesne povrede. Posle bekstva, pronađen je u selu Udovice, a prilikom hapšenja pružao je otpor.  Nakon što je lišen slobode, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu okrivljenog od 2,00 promila, kao i da je D.R. pozitivan na kokain i amfetamin,  a putničkim vozilom upravljao je bez vozačke dozvole.

Inače, svemu je  prethodila intenzivna potraga za okrivljenim po prijavi njegove emotivne partnerke koja je tvrdila  da se uputio na Kovinski most kako bi skočio u reku Dunav.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024