MINISTAR DAČIĆ NA MESTU LIKVIDACIJE HAJRIZIJA: Dva dana smo ga pratili na kamerama, bio je spreman da ubije još nekog

Novosti online

19. 07. 2024. u 15:38

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se javnosti povodom likvidacije Fatona Harizija u Loznici.

МИНИСТАР ДАЧИЋ НА МЕСТУ ЛИКВИДАЦИЈЕ ХАЈРИЗИЈА: Два дана смо га пратили на камерама, био је спреман да убије још неког

Foto: Zoran Jovanović

- To su bile dve neprospavane noći za sve nas. Od sada će biti angažovane sve linije, policijske stanice, SAJ, helikopterske stanice, uprave granične policije. Tu ćemo uključiti i saobraćajnu policiju. Bilo je uključeno 400 ljudi. Doveli smo vas ovde da vidite kako to izgleda. Pucao je, policija ga je likvidirala, nije bilo moguće da se preda. Reč je o surovom i ogrezlom kriminalcu, ovo je peto ili šesto ubistvo. Time smo rešili ne samo albanskog terorizma, već i međunarodnih slučajeva. Nećemo imati ni prema kome, policijac je izgubio život na dužnosti, svi su bili u strahu, ubio bi još nekoga. Pratili smo ga dva dana  - ističe Dačić.

- Fatonov brat je lagao da mu je ovaj ukrao dokumenta. On mu ih je poslao u Srbiju... Dva dana smo ga pratili na kamerama, prvo je ukrao bicikl. Bio je spreman da ubije još nekog, a ne samo policajce - rekao je on.

Dodao je i da će i sutra nažalost opet doći u Loznicu, na sahranu Krsmanovića.

Podsećamo, Dačić je ranije potvrdio je da je likvidiran ubica policajca.

- Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca - izjavio je Dačić.

Ubica policajca Faton Hajrizi ubijen je na u napuštenoj fabrici nedaleko od mesta gde je pre 36 sati ubio policajca Nikolu Krsmanovića (34) i ranio Vjekoslava Ilića (50). Kako saznajemo, on je odbijao da se preda i u policajce koji su ga hapsili je ispalio veliki broj hitaca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024