I NA ULICI SA SOBOM NOSILI NARKOTIKE: Uhapšena dvojica Novosađana i maloletnik iz Temerina osumnjičeni za trgovinu drogom

Lj.P.

24. 07. 2024. u 13:28

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Novosađane M.Ć. (19) i B.F. (18), kao i jednog šesnaestogodišnjaka iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

И НА УЛИЦИ СА СОБОМ НОСИЛИ НАРКОТИКЕ: Ухапшена двојица Новосађана и малолетник из Темерина осумњичени за трговину дрогом

FOTO: PUNS


Prilikom pretresa osumnjičenih na ulici, kao i prostorija u kojima borave, pronađeno je oko 540 grama amfetamina, oko 110 grama marihuane i oko 50 grama ekstazija.

Osumnjičenima M.Ć. i B.F. je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Novom Sadu, dok će protiv maloletnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)