SAOBRAĆAJNA POLICIJA IMA PUNE RUKE POSLA: Isključili iz saobraćaja dvojicu drogiranih vozača i jednog zbog nasilničke vožnje

Z. GLIGORIJEVIĆ

26. 07. 2024. u 13:49

POLICIJA je u Svilajncu isključila iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg vozača „forda“ koji je vozio pod dejstvom kanabisa, a u Jagodini tridesetogodišnjeg vozača neregistrovanog motocikla „suzuki“ koji je, bez vozačke dozvole, vozio pod dejstvom amfetamina.

САОБРАЋАЈНА ПОЛИЦИЈА ИМА ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА: Искључили из саобраћаја двојицу дрогираних возача и једног због насилничке вожње

Foto:Z.Gligorijević

Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, saopštila je Informativna služba PU Jagodina.

U Paraćinu je iz saobraćaja isključen dvadesettrogodišnji vozač „folksvagena“ koji je na putu Paraćin-Zaječar preticao preko pune linije i vozio brzinom od 143,4 kilometra na sat na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

Takođe, u naselju gde je ograničenje brzine 50 kilometara, on je vozio brzinom od 111,5 kilometara na sat i preticao kolonu vozila.

Protiv dvadesettrogodišnjaka će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener