ČOVEK TEŠKO PRETUČEN PRED ŽENOM I DETETOM: Otkriven identitet oca koga je siledžija pretukao dok je šetao sa suprugom i bebom

Novosti online

27. 07. 2024. u 09:02

L. T. je naneo teške telesne povrede Draganu R. koji je odmah smešten u Urgentni centar i stavljen u veštačku komu.

ЧОВЕК ТЕШКО ПРЕТУЧЕН ПРЕД ЖЕНОМ И ДЕТЕТОМ: Откривен идентитет оца кога је силеџија претукао док је шетао са супругом и бебом

Foto: M. Anđela/Profimedia

Otac Dragan R. je teško pretučen na Vračaru dok se šetao sa sedmomesečnom bebom. Njega je napao tinejdžer Lazar T. (19) i i naneo mu teške telesne povrede. Očevici koji su se u trenutku incidenta zatekli u blizini i videli su čoveka kako leži nepomično na zemlji, dok je žena vikala i dozivala upomoć.

Ovo je slika sa Fejsbuka pretučenog čoveka:

- Videla sam nekog visokog čoveka da leži na zemlji, žena je vrištala, uplakana dozivala pomoć. Svi iz kafića su skočili i prišli da pomognu. Čovek koji ga je pretukao bio je krupan, kažu da je u pitanju kik-bokser, prvo ga je udario pesnicom u bradu, a onda oborio na zemlju i tukao dok nije izgubio svest. Zatim je pobegao. Posle par minuta povređeni čovek je ustao i krenuo niz ulicu. Došli su iz Hitne pomoći i molili ga da uđe, ali on je odbijao, govoreći da je dobro. Par minuta posle, smestili su ga u vozilo Hitne pomoći i odvezli - kaže za "Blic" jedan od očevidaca.

Lazar T. je naneo teške telesne povrede Draganu R. koji je odmah smešten u Urgentni centar.

Kako je objavio Telegraf, on je sada, posle operacije, svestan i komunikativan, i u stabilnom je stanju.

Jovan Vukčević, advokat pretučenog Dragana, rekao je ovo o slučaju:

- U daljem toku istrage očekujemo ispitivanje svedoka i veštačenja, nakon čega će se znati i tačna kvalifikacija krivičnog dela za koje će da se goni - kaže advokat Vukčević.

Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Prvog osnovnog suda u Beogradu, preinačeno je rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog Prvog OJT u Beogradu za određivanje pritvora i kojim je određena mera zabrane prilaska i komunikacije sa svedocima prema tinejdžeru koji je brutalno pretukao oca koji je gurao bebu u kolicima na Vračaru.

Kako se saznaje, prema okrivljenom određen je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog.

BONUS VIDEO:

HAPŠENjE POSLE TUČE NAVIJAČA: Huligani u maricama, desetine motki oduzeto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama