NAPADAO I PLJAČKAO ŽENE U ZEMUNU: Osumnjičeni kidao lančiće sa vrata, pritvor za razbojnika

J.D.Lj.

27. 07. 2024. u 19:00

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao N.M.(43) zbog razbojništva i dva krivična dela teška krađa.

НАПАДАО И ПЉАЧКАО ЖЕНЕ У ЗЕМУНУ: Осумњичени кидао ланчиће са врата, притвор за разбојника

Ilustracija / Foto D. Dozet

Okrivljenom se stavlja na teret da je 23. Jula na Novom Beogradu pratio oštećenu J.M. (48) od prodavnice do zgrade u kojoj živi, potom je na glavu stavio kapuljaču i hiruršku masku, prišao joj i sa leđa i sa vrata joj strgao zlatni lančić.
 
Okrivljenom se takođe stavlja na teret da je 25.jula na Novom Beogradu, pratio oštećenu D.R.(73) kojoj je takođe prišao sa leđa i sa vrata joj strgao zlatni lančić koji je potom prodao u menjačnici u Zemunu, nakon čega je istog dana, u kasnijim časovima izvršio krivično delo razbojništvo.
 
On je tada prišao sa leđa T.Ć.(62) dok se kretala stazom u parku u Zemunu, stavio joj ruke preko naočara za vid i povukao glavu unazad, kojom prilikom joj je zadao povrede u vidu ogrebotina na vratu i ramenima, te joj otrgao zlatni lančić sa vrata, nakon čega je pokušao da joj otme dve torbe, ali je oštećena počela glasno da viče, pa je okrivljeni pobegao. 
 
Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni se branio ćutanjem, a na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud mu je odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponoviti izvršenje krivičnog dela, s obzirom na njegovu raniju višestruku osuđivanost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?