KONTROLA SAOBRAĆAJA U BORSKOM OKRUGU: 11 vozača sankcionisano zbog alkohola i droge

S. M. J.

29. 07. 2024. u 15:46

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Negotinu, Kladovu i Majdanpeku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja osmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, dvojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je odbio da se alkotestira.

КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У БОРСКОМ ОКРУГУ: 11 возача санкционисано због алкохола и дроге

Foto: S.M.Jovanović

Na putevima i ulicama u Borskom okrugu, ovog vikenda, sankcionisano je 11 vozača. Pripadnici Saobraćajne policije u Boru zaustavili su čak šestoricu vozača koji su upravljali pod dejstvom alkohola.

Zadržavanje je određeno vozaču „opela“ (40) koji je vozio sa 2,14 promila alkohola u organizmu, vozaču „reno megana“ (47) sa 2,09 promila, vozaču „bmv“ (37) sa 1,78 promila, vozaču „opel astre” (65) sa 1,54 promila, vozaču „pasata“ (30) sa 1,60 promila i vozaču „renoa“ (32) koji je vozio sa 1,45 promila alkohola u oganizmu.

U Boru je isključen i  vozač „golfa” (30) koji je vozio pod dejstvom amfetamina kao i vozač „nisana“ (35) koji je odbio da se alkotestira.

Saobraćajna patrola u Negotinu zaustavila je vozača „opela” (26) koji je vozilom upravljao sa 1,68 promila alkohola u organizmu.

U Majdanpeku je sankcionisan vozač „juga” (47) koji je upravljao vozilom sa 1,28 promila, a u Kladovu vozač „folksvagena” (39) koji je vozio pod dejstvom marihuane.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!