UHAPŠENA ŠESTORICA OSUMNJIČENIH ZA NELEGALNU TRGOVINU NARKOTICIMA: Pronađeno preko 4 kilograma droge i 30 litara amfetaminskog ulja

Novosti online

02. 08. 2024. u 12:44

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Novom Sadu, uhapsili su danas u Novom Sadu šest članova kriminalne grupe zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge.

УХАПШЕНА ШЕСТОРИЦА ОСУМЊИЧЕНИХ ЗА НЕЛЕГАЛНУ ТРГОВИНУ НАРКОТИЦИМА: Пронађено преко 4 килограма дроге и 30 литара амфетаминског уља

Foto: S.M.Jovanović

Uhapšeni su N. R. (31) i N. V. (43) iz Novog Sada, J. S. (25), N. J. (23) i U. L. (23) iz Beograda i S. A. (41) iz Šapca, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

Pretresom stanova i pregledom vozila osumnjičenih, na području Beograda, Novog Sada i Šapca, pronađeno je oko 30 litara amfetaminskog ulja, zatim 3,3 kilograma marihuane, 32 grama kokaina i 1,4 kilograma praha za koji se sumnja da je opojna droga.

Pronađene su i dve digitalne vage, kao i znatna suma novca u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Šestorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

(Tanjug)

BONUS VIDEO:

VUČIĆ DOČEKAO SILjANOVSKU DAVKOVU: Cveće za predsednicu Severne Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone