PORODILA SE PRE NEDELJU DANA, LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT: Novi detalji o ženi čija je beba nađena mrtva u stanu na Vračaru

Novosti online

03. 08. 2024. u 09:57

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska".

ПОРОДИЛА СЕ ПРЕ НЕДЕЉУ ДАНА, ЛЕКАРИ ЈОЈ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Нови детаљи о жени чија је беба нађена мртва у стану на Врачару

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu.

Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvo novorođenče.

Porodila se pre nedelju dana

Prema nezvaničnim informacijama, M. M. se porodila u svom stanu pre nedelju dana, ali je na početku istrage tvrdila da je svoju bebu rodila mrtvu, zatim je tvrdila da je bacila u kontejner. Kasnije je promenila iskaz i otkrila policiji da je telo bebe još uvek u stanu, prenose mediji.

Sinoć su na teren izašli forenzičari, policija i pogrebno preduzeće kako bi obavili sve neophodne radnje na mestu događaja.

Porodilja M. M. je trenutno životno ugrožena i nalazi se u bolnici, gde se lekari bore za njen život.

(Informer)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)