PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MARKA MILJKOVIĆA: Polomio prst policajcu

J.D.Lj.

13. 08. 2024. u 15:50

JAVNI tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo optužni predlog protiv Marka M. (41, rodom iz u Brusa, inače supruga jedne poznate rijaliti učesnice (i sam učesnik), zbog postojanja sumnje da je 13. maja u službenim prostorijama PS Novi Beograd, u Bulevaru Mihaila Pupina broj 165, u uračunljivom stanju, svestan dela koje čini, a pod dejstvom alkohola, napao policajca prilikom vršenja službene dužnosti i povredio ga.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ МАРКА МИЉКОВИЋА: Поломио прст полицајцу

Foto: Printskrin Jutjub/Sikter Tube/Zadruga Official

On je napao D. M., policijskog službenika raspoređenog na obavljanju poslova na prijemu i zadržavanju lica, inače pomoćnika vođe smene, i naneo mu laku telesnu povredu.

Marko M. je posle incidenta u zgradi u kojoj živi i svađe sa komšijama, a po dolasku u službene prostorije PS Novi Beograd, nakon zadržavanja, vređao policijske službenike, pa kada su ga doveli do kasete gde su bile njegove lične stvari kako bi uzeo mobilni telefon, podigao je svoju desnu ruku i krenuo njome ka D. M.

Policajac je osumnjičenog uhvatio za desnu ruku i okrenuo ka zidu radi dovođenja u položaj za vezivanje, a potom kada je D. M. krenuo ka levoj ruci Marka M., ovaj ga je uhvatio za mali prst desne ruke i jako stegao.

Policajac je ruku izvukao, a zatim uhvatio napadača za zglob leve ruke i doveo njegovu ruku u položaj za vezivanje, te je osumnjičeni tom prilikom D. M. naneo lake telesne povrede u vidu uvrnuća – uganuća mekih tkiva malog petog prsta desne šake.

Marko M. je nakon toga savladan i na ruke su mu stavljene službene lisice.

Ovim se Marko M. tereti da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da sud Marka M. oglasi krivim i da ga za počinjeno krivično delo ometanje službenog lica u vršenju dužnosti osudi na kaznu zatvora u trajanju od najmanje 3 meseca, odnosno i zbog nanošenja lakih povreda na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 7 meseci u koju kaznu će se uračunati vreme koje je proveo u pritvoru, a koje mu se računa od 14. maja od kada je uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane