UHAPŠENA TROJKA NA PALILULI: Uhvaćeni kad su krenuli da obijaju stan

N.B.

18. 08. 2024. u 14:58

U KOORDINISANOJ akciji Pravog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i RS, MUP, DP, UKP, Službe za suzbijanje kriminala, Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminala i PU u Požarevcu 16. avgusta u prepodnevnim časovima u Beogradu, na Paliluli, uhapšeni su B. A. (47), S. S. (42), M.A.(42) i sprečeni u pokušaju da specijalnim alatima obiju stan oštećenog M. Z. i iz njega iznesu veću količinu gotovog novca. 

УХАПШЕНА ТРОЈКА НА ПАЛИЛУЛИ: Ухваћени кад су кренули да обијају стан

Foto: Novosti

Prilikom hapšenja kod osumnjičenih je pronađen alat za obijanje stanova, kao i vatreno oružje i municija.
 
Dežurni javni tužilac je danas saslušao osumnjičene nakon čega je podnet predlog za određivanje pritvora prema svim osumnjičenima, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometali postupak uticajem na saučesnike, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo koje im je stavljeno na teret. 
 
U odnosu na pronađeno oružje i municiju RS, MUP, DP, UKP, Služba za suzbijanje kriminala, Odeljenje za suzbijanje opšteg kriminala, nakon izvršenja svih provera i utvrđivanja vrste i funkcionalne ispravnosti oružja podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO