POZNATO STANJE DVOJICE DEVEDESETOGODIŠNJAKA: Nanete teške telesne povrede, evo kako se sve završilo

I. M.

21. 08. 2024. u 14:14

POLICIJA je u Leskovcu uhapsila Đ. Z. (94), iz leskovačkog sela Draškovac, zbog sumnje da je u utorak ujutru, nakon kraće rasprave, drvenom letvom zadao više udaraca svom dve godine starijem komšiji.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ДВОЈИЦЕ ДЕВЕДЕСЕТОГОДИШЊАКА: Нанете тешке телесне повреде, ево како се све завршило

Foto: Novosti

Uhapšeni muškarac se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, dok je povređenom pomoć ukazana u Opštoj bolnici Leskovac, a potom je prevezen u niški Klinički centar.

- Pacijent P. Đ., iz Leskovca, primljen je na neurohirurgiju. Pored ostalih povreda, ima prelom lobanje i kontuziju mozga, ali je svestan i vegetativno stabilan – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Osumnjičeni se na saslušanju u leskovačkom Osnovnom javnom tužilaštvu branio ćutanjem. Na predlog javnog tužioca određen mu je pritvor i to zbog okolnosti koje ukazuju da bi, ostankom na slobodi, mogao da utiče na nesaslušane svedoke i da bi mogao ponoviti krivično delo.

BONUS VIDEO: Uhapšena četvorka koja je planirala napad na policiju na protestu u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARINKO MADŽGALJ BI DANAS SLAVIO 46. ROĐENDAN: Večiti dečak je otišao prerano - porodica i prijatelji se još uvek ne mire sa gubitkom