HAPŠENJE U BORU ZBOG DROGE: Uhapšena dvojica mladića, petnaestogodišnjaku krivična prijava

S. M. J.

27. 08. 2024. u 14:46

ZBOG sumnje da je proizvodio i prodavao narkotike borska policija uhapsila je dvadesetjednogodišnjeg sugrađanina a protiv dečaka starog 15 godina podneće. Uhapšen i mladić star 21 godinu zbog prikrivanja dokaza. Zaplenjeno više od kilograma marihuane i oko pola kilograma amfetamina.

ХАПШЕЊЕ У БОРУ ЗБОГ ДРОГЕ:  Ухапшена двојица младића, петнаестогодишњаку кривична пријава

Foto: S.M.Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V. R. (21) koga terete da je organizovao kupovinu i transport kilogram i 50 grama marihuane i oko pola kilograma amfetamina.

Policija je ovaj "paket" pronašla kod petnaestogodišnjaka kojeg su zaustavili nakon što je izašao iz jednog međugradskog autobusa. Protiv njega će policija podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je i S. R. (21), koga policija tereti zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo sprečavanje i ometanje dokazivanja jer je  svedoku nudio novac kako bi promenio iskaz koji je dao u policiji.

V. R. i S. R.  je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu.

Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REAKCIJA RUSA NA SCENU IZ SRBIJE: Videli ovo i oduševili se (VIDEO)