PRETIO LEKARU, NAPAO POLICAJCA: Somborska policija uhapsila nasilnika iz okoline Kule

J. L.

28. 08. 2024. u 17:06

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuli uhapsili su M. P. (62) iz okoline ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

ПРЕТИО ЛЕКАРУ, НАПАО ПОЛИЦАЈЦА: Сомборска полиција ухапсила насилника из околине Куле

Foto: Đ.G.

- On se sumnjiči da je u svojoj kući pretio lekaru, koji je došao da ukaže pomoć njegovoj bivšoj supruzi, da će ga ubiti. Potom je, kako se sumnja, u prostorijama Policijske stanice u Kuli pokušao da udari jednog policajca preteći mu ubistvom, i vređao drugog policajca, pa je protiv njega podneta i prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru. U pretresu kuće osumnjičenog, policija je pronašla poluautomatsku pušku sa pripadajućim okvirom - navodi se u saopštenju Policijske uprave u Somboru.

M. P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu.Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO:

SAHRANA ŠESTOČLANE PORODICE: Poslednji ispraćaj stradalih u požaru u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla