U TRI AKCIJE BEOGRADSKE POLICIJE ZAPLENJENI NARKOTICI: Uhapšeno osam dilera, među njima i ruski državljanin

Z.U.

30. 08. 2024. u 17:56

Pripadnici beogradske policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, u tri odvojene akcije, zaplenili su više od četiri kilograma različite droge i uhapsili osam osoba .

У ТРИ АКЦИЈЕ БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ЗАПЛЕЊЕНИ НАРКОТИЦИ: Ухапшено осам дилера, међу њима и руски држављанин

Foto: MUP

U policijskoj akciji u Leštanima, uhapšeni su L. Ž. (30) i G. L. (43) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresanjem automobila i stanova koje su osumnjičeni koristili pronađeno je oko 1,72 kilograma marihuane i manja količina heroina, kao i tri elektronske vagice za precizno merenje opojne droge. U istoj akciji uhapšen je i ruski državljanin V. S. (30), koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u Mirijevu, prilikom hapšenja i pretresanja N. J. (27) i D. D. (25,) osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i stana koji su koristili, pronašla oko jedan i po kilogram marihuane i oko 100 grama amfetamina, kao i elektronsku vagicu za precizno merenje.

U trećoj akciji, uhapšeni su M. Ž. (44) i N. A. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je za jednom osobom koja se sumnjiči da je organizovala prodaju droge, raspisana potraga. Prilikom pretresa dvorišta kuće i automobila koje su, kako se sumnja, osumnjičeni koristili pronađeno je oko pola kilograma marihuane i oko 300 grama kokaina, kao i elektronska vagica za precizno merenje. Takođe, pronađena je i veća količina domaćeg i stranog novca, a u ovoj akciji uhapšen je i J. P. (39) koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivične prijave, privedeni su nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac