"OSTAO SAM SAM, ZA JEDNO VEČE..." Potresna ispovest čoveka koji je kući u Nišu zatekao zaklanu suprugu, a za sve se sumnjiči njihova ćerka

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

12. 09. 2024. u 11:36

NAJDAN Cvetanović, čija se ćerka Marina (44) sumnjiči za ubistvo njegove supruge, odnosno svoje majke Zorice (69), rekao je da je zatekao užas u kući i da nikome ne želi da se desi ovakva nesreća.

ОСТАО САМ САМ, ЗА ЈЕДНО ВЕЧЕ... Потресна исповест човека који је кући у Нишу затекао заклану супругу, а за све се сумњичи њихова ћерка

Foto: Novosti/Društvene mreže

- Zatekao sam taj užas, jeste. I ne želim nikome da se desi ovakva nesreća. Nije moja ćerka toliko i na taj način nasilna. Nisam siguran da li je to sama mogla da uradi, pogotovu što je to majka u pitanju. Ona je sada smirena, okupana i na sigurnom mestu. Rade se još dokazi pa će da se vidi tek šta je tu bilo. Sahrana je danas u 12 sati i ja nikome neću da kažem ni reč ako dođe jer moram dostojanstveno da ispratim suprugu. Sve će to policija da istraži - rekao je Najdan za Kurir.

Ubistvo se dogodilo u niškom naselju Nikola Tesla.

Foto: Društvene mreže

Ovaj nesrećni čovek je bio u vreme ubistva supruge na mestu Banjsko polje, gde čuva koze. Kada je uveče došao kući, video je užasnu sliku svoje supruge u lokvi krvi.

- Ostao sam sam, za jedno veče, u ovoj kući. Zvao sam drugu ćerku da mi dođe. Teško mi je zbog svega što se desilo. Kažem, nikome ne želim da se ovo desi - rekao je Najdan Cvetanović.

Marina je te večeri prošla kroz sokak, komšije su je videle. Ubrzo se nešto posle 20 sati u nedelju stvorila policija u ovom delu naselja Nikola Tesla. Komšije su bile u šoku, a Marine nigde nije bilo.

Ona je dan kasnije, u ponedeljak, pronađena kod fudbalskog terena Delnice. Sedela je sva raščupana i mokra od kiše kada ju je pronašao jedan od meštana naselja pored fabrike "Nisal". Ceo dan i veče ona je bila u šumi izgladnela i žedna.

foto: J. Cosin

Prema rečima nekih njenih rođaka, ovo za šta se sumnjiči, krivicu snosi samo njeno neadekvatno lečenje tokom godina. Kako kažu, to bi njeno mentalno oboljenje moglo da se stavi pod kontrolu uz adekvatnu i redovnu terapiju. Ona je, nažalost, to odbijala, tako da je došlo do najgoreg.

Komšije su još prvog dana okrivile neku sektu kojoj je majka pripadala, ali mnogo ranije. Oni su i rekli medijima da je Marina htela iz toga da "izađe", a da joj majka navodno nije davala. Jedan od rođaka Cvetanovića je to demantovao, rekavši da je ipak krivo nekontrolisanje bolesti.

Ona je smeštena u Psihijatrijsku bolnicu kod Niša, gde se i lečila godinama unazad.

BONUS VIDEO: SNIMCI SA LICA MESTA: Ovo je kuća u kojoj je majka ubila ćerku u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE TEK SAD U ŠOKU! Ameri otkrili: Svetski moćnici sakrili ključni doping-dokaz koji bi spasao rusko čudo od deteta!