KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MAJKE: Deca ostala sama, pa se najmlađe otrovalo alkoholom

S. J. M.

17. 09. 2024. u 13:33

OSNOVNO tužilaštvo u Lazarevcu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv P. J., majke trogodišnje devojčice koja se pre pet dana otrovala alkoholom u kući u Brajkovcu.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ МАЈКЕ: Деца остала сама, па се најмлађе отровало алкохолом

Foto Z. Jovanović

Na osnovu prikupljenih obaveštenja i dokaza majka se sumnjiči za krivično delo kršenje porodičnih obaveza.

Protiv nje će biti pokrenuta istraga i kada izađe iz bolnice biće saslušana u tužilaštvu. Po okončanju dokaznog postupka odlučiće se da li će biti podnet optužni predlog.

Majka je bila u trećem mesecu trudnoće i imala je spontani, pa je odvezena u bolnicu, gde je zadržana na lečenju, a četvoro dece od 13, 12, 8 i 3 godine ostalo je samo kod kuće. Najmlađa ćerkica je popila alkohol iz flaše i otrovala se. Deca su je u nesvesnom stanju iznela na trambolinu ispred kuće i otrčala do komšije da jave šta se desilo. On je zvao oca, koji ne živi sa njima i koji je bio u Šapcu, pa je došao za sat i po vremena i devojčicu u besvesnom stanju odvezao u bolnicu. Ona je i dalje u komi i lekari u Tiršovoj joj se bore za život.

Ostalu decu izuzeo je Centar za socijalni rad.

BONUS VIDEO: SNIMCI SA LICA MESTA: Ovo je kuća u kojoj je majka ubila ćerku u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)