LICE S POTERNICE: Izbo čoveka nožem, krao automobile i novac?

D. N.

01. 10. 2024. u 17:59

POLICIJA u Požarevcu, u saradnji sa kolegama u Senti, intenzivnim operativnim radom uhapsila je M.R. (24) iz okoline Golupca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo, teška krađa i krađa.

ЛИЦЕ С ПОТЕРНИЦЕ: Избо човека ножем, крао аутомобиле и новац?

D. Novković

Sumnja se da je on, u noći između 18. i 19. septembra ove godine, od radnika (63) jedne firme angažovanog na obezbeđenju mašina za asfaltiranje, koji se nalazio u „fordu“, zahtevao novac, a potom razbio prozor, izvukao ga napolje i više puta ga ubo nožem.

M.R. se sumnjiči da je iz automobila uzeo 100 evra, 5.000 dinara i jednu jaknu, nakon čega je pobegao. U Opštoj bolnici u Požarevcu muškarcu su konstatovane teške telesne povrede.

Takođe, M.R. je, kako se sumnja, prethodno provalio u jednu ribarnicu iz koje je ukrao kuhinjski nož, pa se tereti i za krivično delo teška krađa. Sumnja se i da je on, tokom septembra, u Požarevcu i Golupcu ukrao automobile „pežo 106“ i „pežo 207“ pa će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu i Velikom Gradištu, protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela krađa. Inače, za njim je bilo raspisano više poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, M.R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice