BRAĆA POLOMILA ČOVEKU LOBANJU U BATAJNICI: Uhapšeni po poternici, jedan priznao zločin, drugi sve negira

J.D.Lj.

02. 10. 2024. u 22:15

NAKON što je obavešten da postoje sumnje da su braća iz Batajnice S.D. (38) i N.D. (31) 30. avgusta, ispred restorana “Brod Marina” izvršili u saizvršilaštvu krivično delo teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je naložio policijskim službenicima PS Zemun - PI Batajnica da za njima koji su nedostupni organu postupka raspiše potragu.

БРАЋА ПОЛОМИЛА ЧОВЕКУ ЛОБАЊУ У БАТАЈНИЦИ: Ухапшени по потерници, један признао злочин, други све негира

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Nakon realizacije potrage, po nalogu javnog tužioca doneta su rešenja o zadržavanju okrivljenih, nakon čega je izvršena dokazna radnja prepoznavanja S.D. i N.D. od strane dva svedoka - očevica, pa su oni saslušani na sve okolnosti koje su navedene u krivičnoj prijavi. 
 
Okrivljenima se stavlja na teret da su izazivanjem tuče i drskim i bezobzirnim ponašanjem teže remetili javni red i mir i ugrozili spokojstvo građana kada su Lj.K. (31) motkama naneli teške telesne povrede u vidu nagnječenja mozga i frakture dela lobanje. 

S.D. je prilikom iznošenja odbrane negirao izvršenje krivičnih dela, dok je N.D. izjavio da jeste oštećenog jednom udario motkom, ali ne po glavi.

Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i da će boravkom na slobodi ponoviti delo i uticati na svedoke, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog osnovnom sudu da im odredi pritvor u trajanju od 30 dana, koji je rešenjem suda i određen.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)