LAŽNO SE PREDSTAVLJALA I TRAŽILA NOVAC ZA LEČENJE: Uhapšeno troje osumnjičenih u Beogradu

Z.U.

07. 05. 2021. u 18:39

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. R. (1991), M. B. (1994) i A. S. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

ЛАЖНО СЕ ПРЕДСТАВЉАЛА И ТРАЖИЛА НОВАЦ ЗА ЛЕЧЕЊЕ: Ухапшено троје осумњичених у Београду

Foto Depositphotos

Sumnja se da je N. R. zajedno sa saučesnikom za kojim se traga dovela u zabludu dve osobe iz Prijepolja, predstavljajući se kao njihov prijatelj koji je na izdržavanju kazne zatvora u inostranstvu.

Osumnjičena je preko aplikacije Viber ubedila oštećene da je njihovom prijatelju potrebno 20.000 evra kako bi platio lekarske preglede, a potom bio premešten na izdržavanje kazne zatvora u Srbiji.

N. R. se tereti da je najpre tražila 10.000 evra, a kad je novac preuzet, još 13.000 evra.

M. B. i A. S. uhapšeni su prilikom primopredaje novca na Trgu Republike, po koji ih je poslala N. R.

Efikasnim radom policija je ubrzo uhapsila i osumnjičenu.

N. R., M. B. i A. S. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor