ZAPALIO SE DIMNJAK NA HOTELU U GROCKOJ: Vatrogasna jedinica hitno stigla na teren

Novosti online

09. 03. 2022. u 16:31

U hotelu Radmilovac na Smederevskom putu došlo je do požara, a na mesto nezgode upućene su vatrogasne ekipe koje su gasile vatru na zapaljenom dimnjaku.

ЗАПАЛИО СЕ ДИМЊАК НА ХОТЕЛУ У ГРОЦКОЈ: Ватрогасна јединица хитно стигла на терен

Foto: S. Babović

Kako saznajemo, do požara je došlo oko 15:30 časova, a na mesto požara hitno je poslato vozilo VSJ Voždovac, sa 5 vatrogasaca. Vatrogasna jedinica koja je utvrdila da je gorila čađ u dimnjaku iznad kamina.

Vatrogasna intervencija još uvek nije gotova. Trenutno je u toku i kontrola ostatka hotela, pre svega krovne konstrukcije i dimnjaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!