"NEMA VIŠE MOG DRAGOG DRAGANA": Potresne reči supruge nastradalog muškarca iz Sokobanje

Novosti online

03. 06. 2022. u 07:25

DRAGAN Mitić (37) i Dragan Živković (47) iz sela Trubarevac kod Sokobanje poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć, kada su se "mercedesom" zakucali u traktor s prikolicom koji je prevozio košnice s pčelama.

НЕМА ВИШЕ МОГ ДРАГОГ ДРАГАНА: Потресне речи супруге настрадалог мушкарца из Сокобање

Foto: pixabay

Nesreća se dogodila oko 23 sata na ulazu u Sokobanju, a pored dva nastradala muškarca, u udesu su teško povređeni D. Đ. (64), vozač traktora, i N. Đ. (29), koji je bio u kolima sa poginulima.

- Traktor i "mercedes" bili su jedan iza drugog i za sada nije poznato kako se auto zakucao u traktor, kojim je upravljao D. Đ. Prema jednoj verziji, traktor nije bio propisno osvetljen i poginuli su udarili u njegovu prikolicu, a prema drugoj, vozač "mercedesa" usled neprilagođene brzine nije uspeo da reaguje na vreme - kaže sagovornik.

On dodaje da je suvozač u automobilu prilikom udara ispao iz kola.

- On je ležao na asfaltu, a potom ubrzo preminuo, kao i vozač "mercedesa" - kaže izvor.

- Udarac je bio stravičan i košnice koje su bile na traktorskoj prikolicu pale su na put. Pčele su se razletele, tako da ekipa Hitne pomoći i vatrogasci nisu odmah mogli da priđu slupanom automobilu da izvuku povređene zbog rojeva pčela.

Prema rečima tašte poginulog Dragana Mitića, za nesreću je saznala kad se vratila s posla.

- Troje dece je ostalo bez oca. Sada su siročići. Držimo se zbog njih, ali užasna tragedija - kaže ona i dodaje:

- Vozili su iza traktora koji je imao dve prikolice, na kojima su bile košnice s pčelama, i traktor nije bio osvetljen, pa ga nisu ni videli. S Draganom je poginuo i čovek iz sela, a povređen je treći čovek koji je bio s njima u kolima.

Potresan oproštaj

Supruga Dragana Mitića oprostila se od njega na Fejsbuku, navodeći da ih je prerano napustio.

- Nema više mog dragog Dragana, šta ću ja bez njega? Napustio nas je prerano. Dobar čovek koji je dobru dušu imao, to se ne može zaboraviti i prežaliti - napisala je, a ispod objave ređali su se komentari u kojima su joj izjavljivali saučešće.

- Drži se zbog dece i budi jaka! Prerano je otišao i neka počiva u miru sa anđelima - stoji u jednom od komentara.

(Kurir)

BONUS VIDEO - VANDALIZAM U KAFEU U CENTRU VRANjA: Bojom isprskan kompletan inventar u sred bela dana

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!