ANĐELIN ISPRAĆAJ U PETAK Reči majke slamaju srce: Nestao je deo mene, ne znam kako ću bez nje

J.D.Lj.

26. 07. 2023. u 15:35

ANĐELA B. (15), devojčica koja je u noći između ponedeljka i utorka, zajedno sa svojim drugom Vukom Gulanom (18) poginula u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na pružnom prelazu u beogradskom naselju Vrčin, kad je na njihov automobil naletela lokomotiva, biće sahranjena u petak, na matičnom groblju.

АНЂЕЛИН ИСПРАЋАЈ У ПЕТАК Речи мајке сламају срце: Нестао је део мене, не знам како ћу без ње

Foto: Privatna arhiva

Ovu vest za "Novosti" potvrdila je Anđelina majka Angelina Babić:

- Na poslednji put ćemo u petak ispratiti našeg anđela, moju ćerku Anđelu - kaže Angelina. - Još sam u šoku i ne mogu da prihvatim istinu da je nema više. Ne znam kako ću dalje bez nje, njenog veselog duha, smeha, šala. Sa Anđelom, nestao je i deo mene. Imam sina, stariji je od nje. Znam da moram da zbog njega nastavim život, ali ne ide...

Iako se očekivalo, a meštani Vrčina nagađali, stradali Vuk Gulan neće biti sahranjen zajedno sa drugaricom. Kako nezvanično saznajemo, on će biti sahranjen sutra, u Vrčinu.

Doktor Ljubomir Gulan, otac stradalog Vuka, i dalje ne želi da komentariše nemili događaj.

- Razumite našu bol - rekao je kratko u telefonskom razgovoru. - Nema tu šta da se priča. Želimo privatnost i pustite nas da tugujemo.

Miona Đ. (17), koja je kobne noći sedela na zadnjem sedištu automobila i jedina preživela saobraćajnu nezgodu, i dalje je u bolnici u Tiršovoj:

Njena majka Zorica Đorđević za "Novosti" kaže:

- Miona je dobro. Oporavlja se, napreduje. Zahvalni smo svima koji pitaju za nju, medijima, ali sada zaista više nemamo šta da pričamo i komentarišemo. Svi smo više izmučeni i i dalje u šoku zbog dva mlada izgubljena života. A mi sada samo čekamo Mionin dolazak kući i ozdravljenje...

BONUS VIDEO - SKANDAL! NjEGOŠ U SENCI SEVERINE: Pevačica u slavu najvećeg ikada na bini izvodi gimnastiku!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo