"SINE MOJ, SA SOBOM SI ODNEO I DEO MENE": Potresna poruka majke dečaka stradalog od strujnog udara

Lj. P.

01. 08. 2023. u 10:27

POSLE tragedije koja je zadesila porodicu trinaestogodišnjaka, koji je preminuo od udara struje u Bačkoj Palanci, potresnom porukom na Fejsbuk profilu oglasila se dečakova majka.

СИНЕ МОЈ, СА СОБОМ СИ ОДНЕО И ДЕО МЕНЕ: Потресна порука мајке дечака страдалог од струјног удара

Jelena Ćosin

- Sine moj. Oči moje lepe. Anđele moj. Počivaj u miru. Sa sobom si odneo i deo mene. Uvek ćemo te voleti - napisala je neutešna majka na svom Fejsbuk profilu.

Dečak star 13 godina, koji je sinoć u Bačkoj Palanci nastradao od strujnog udara, prema nezvaničnim saznanjima, igrao se na ulici, kada je naleteo na žicu pod naponom.

Pretpostavlja se da je ispred kuće sa brojem 30 u Dositejevoj ulici, gde se nesreća dogodila, usled prošlonedeljnog nevremena došlo do oštećenja žica koje su, kako saznajemo, visile.

Nesreća se dogodila nešto posle 23 sata ispred kuće u kojoj, navodno, niko ne živi. Hitna pomoć je brzo intervenisala, a kako su za "Novosti" rekli u ovoj zdravstvenoj ustanovi, poziv su primili u 23.12 sati, a lekarska ekipa je na terenu bila u 23.15 sati. S obzirom na to da su žice bile pod strujom visokog napona, pozvani su i vatrogasci i isključena je struja da bi se moglo prići detetu.

Medicinska ekipa Hitne pomoći je odmah krenula sa reanimacijom dečaka koja je trajala 40 minuta, ali nažalost, bez uspeha i mogli su samo da konstatuju smrt.

Osim trinaestogodišnjaka, tu se, kako saznajemo, navodno igralo još nekoliko dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo