TRAGEDIJA U ULCINJU: Utopio se muškarac iz Tutina, njegova žena u kritičnom stanju

Novosti online

02. 08. 2023. u 15:22

MUŠKARAC iz Tutina udavio se u sredu na Velikoj plaži u Ulcinju usled snažnih talasa, dok se njegovoj supruzi bore za život.

ТРАГЕДИЈА У УЛЦИЊУ: Утопио се мушкарац из Тутина, његова жена у критичном стању

Foto: B. D.

Talasi na Velikoj plaži u Ulcinju bili su izuzetno snažni, a morska strujanja nepredvidiva, što je, prema nezvaničnim informacijama medija, i dovelo do tragedije.

Drugi posetioci plaže su odmah pritekli u pomoć bračnom paru, hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, međutim, čovek nije uspeo da preživi posledice velikih talasa. Njegova supruga je prevezena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, gde se sada bore za njen život.

Nadležni inače danima upozoravaju na vremenske nepogode i velike talase koji se javljaju iznenada i naglašavaju potrebu za pojačanim oprezom prilikom kupanja i boravka na obali.

Nastradali muškarac je inače poznat po uspešnom poslovanju u Tutinu gde je bio vlasnik radnje u centru grada koja se bavi prodajom plastike. Njegova tragična smrt šokirala je sve koji su ga poznavali, kako u Tutinu, tako i šire, a lokalna zajednica izgubila je poštovanog preduzetnika i požrtvovanog pojedinca.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima