RADNIK PAO SA SKELE I POGINUO: Druga nesreća na gradilištu u Nišu za poslednja tri dana

Novosti online

23. 11. 2023. u 11:36

GRAĐEVINSKI radnik iz Vlasotinca, star 66 godina, poginuo je jutros na gradilištu u Barskoj ulici u Nišu.

РАДНИК ПАО СА СКЕЛЕ И ПОГИНУО: Друга несрећа на градилишту у Нишу за последња три дана

Foto: M. Anđela/Profimedia

Kako mediji prenose, do tragedije je došlo oko osam sati kada je nesrećni čovek, iz još neutvrđenih razloga, pao sa skele sa velike visine. Od siline udarca preminuo je na licu mesta, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Hitna pomoć je po službenoj dužnosti obavestila policiju radi uviđaja i rasvetljavanja okolnosti pod kojima je došlo do nesreće. Inspekcija rada će prekontrolisati poslodavca radi utvrđivanja da li su poštovani propisi o zaštiti na radu.

Ovo je druga nesreća na gradilištu koja se u Nišu dogodila za poslednja tri dana. U Jasenovačkoj ulici, gde se gradi stambena zgrada, 20. novembra stradao je sedamdesetjednogodišnji muškarac.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VIDEO SA MESTA UŽASA U NIŠKOJ BANjI: Dečak pronađen mrtav - policija na terenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!