OGLASILA SE FABRIKA TRAJAL IZ KRUŠEVCA: Evo kako je došlo do tragedije u kojoj je poginuo radnik

S.BABOVIĆ

16. 01. 2024. u 15:09

I PORED preduzetih svih mera zaštite na radu, nažalost, u Pogonu za proizvodnju gorive trake Fabrike eksploziva i pirotehnike i hemije "Trajal korporacije" dogodila se eksplozija, saopšteno je upravo iz Koporacije u Kruševcu, gde se jutros oko 9 sati dogodila teška nesreća.

ОГЛАСИЛА СЕ ФАБРИКА ТРАЈАЛ ИЗ КРУШЕВЦА: Ево како је дошло до трагедије у којој је погинуо радник

Foto: S. Babović

- Povređeno je petoro radnika, od kojih je jedan radnik podlegao povredama - saopšteno je iz Trajala.

- Tri radnika su zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, i prema rečima lekara u stabilnom su stanju. Jedna radnica nastaviće lečenje na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Zahvaljujući veoma brzoj reakciji Policijske uprave Kruševac, Sektora za vanredne situacije, službe Hitne medicinske pomoći i osoblju Opšte bolnice Kruševac, a pre svega brzom reakcijom dežurnih ekipa i radnika Trajal korporacije, zbrinuti su povređeni i ugašen je požar.

Kako se navodi dalje u saopštenju, Pogon za proizvodnju gorive trake radio je uz primenu svih bezbednosnih mera i pod nadzorom kamera, tako da će stručne službe istražiti detalje ovog događaja.

- Svi radnici Trajal korporacije izražavaju duboku žalost i tugu povodom ovog tragičnog događaja - navodi se na kraju u saopštenju koje potpisuje Trajal korporacija, kabinet generalnog direktora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)