"SAHRANIĆU MOG ANĐELA, NE ZNAM KAKO ĆU OVO DA PODNESEM" Majka nastradalog mladića iz Kruševca slomljena bolom

Novosti online

17. 01. 2024. u 12:24

NIKOLINA majka Vesna kroz suze je ispričala da za sada nema informacija kako je došlo do tragedije, a da će sahrana mladića biti u narednim danima.

САХРАНИЋУ МОГ АНЂЕЛА, НЕ ЗНАМ КАКО ЋУ ОВО ДА ПОДНЕСЕМ Мајка настрадалог младића из Крушевца сломљена болом

Foto: S. Babović

U Pogonu za proizvodnju gorive trake u sklopu fabrike „Trajal“, u naselju Parunovac, u Kruševcu, juče oko devet sati došlo je do eksplozije u kojoj je poginuo Nikola Rašković (18) iz sela Konjuha, dok su četiri osobe zadobile povrede! Među njima je i devojka, koja je dobila unutrašnje krvarenje, i koja je prebačena zbog stepena povreda na VMA.

Nikolina majka Vesna kroz suze je ispričala da za sada nema informacija kako je došlo do tragedije, a da će sahrana mladića biti u narednim danima. 

- Šta da vam kažem kako sam, ovo je nešto najstrašnije što mi se moglo desiti. Ne znam kako ću to da podnesem! Ako večeras donesu njegovo telo, sahrana će biti u petak, tada će majka ispratiti svog anđela. Kolege su dolazile, bili su kod nas kući, i rekli nam da se još ništa ne zna o tragediji. Policija je još na terenu, sve se još utvrđuje - rekla je uplakana majka. 

Podsetimo, požar koji je izbio usled eksplozije je brzo lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbedili su lice mesta. 

BONUS VIDEO: KUĆE SU SE ZATRESLE OD SILINE DETONACIJE - Meštanin Kruševca nakon eksplozije

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)