BIO JE VELIKI TALENAT: Obrenovački muzičar, sa kojim je sada stradali Dejan Mitrović započeo karijeru, očajan

J.D.Lj.

23. 01. 2024. u 18:30

MUZIČAR Dejan Mitrović (35) nastradao je sinoć na Obrenovačkom putu kada je na njegovo vozilo naleteo automobil kojim je upravljala žena, koja je u jednom trenutku naglo prešla u drugu traku.

БИО ЈЕ ВЕЛИКИ ТАЛЕНАТ: Обреновачки музичар, са којим је сада страдали Дејан Митровић започео каријеру, очајан

Foto: Printskrin

Mitrović je bio violinista benda "Kraljevi", a od siline udara odmah je podlegao povredama. Mladom muzičaru, nažalost, nije bilo pomoći i lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. 

Kako "Novosti" saznaju iz izvora bliskih istrazi, do nesreće je došlo kada je, navodno, žena koja je bila za volanom u jednom momentu izgubila kontrolu nad vozilom i prešla u drugu traku. Zajedno sa njom u vozilu su bile i njene dve ćerkice. 

- Jedna devojčica je, od siline udarca, izletela kroz šoferšajbnu i maltene podletela pod autobus koji je dolazio u susret. Vozač autobusa je bio priseban i na vreme zakočio, ali je dete ipak, zadobilo teške povrede. Druga devojčica je nepovređena, a žena vozač ima lakše povrede - navodi naš izvor. 

Dejanove kolege pamte ga kao velemajstora violine. Jedan od njih, sa kojim je Dejan započeo muzičku karijeru u Obrenovcu, Mihailo Stevanović, za "Novosti" kaže: 

- Bio je veliki talenat. Završio je muzičku školu, a u moj bend došao je kao klinac, na zamenu, ali je poprilično dugo ostao. Onda su nam se putevi razišli, ali smo ostali u kontaktu. Žao mi je što se ovo desilo, mlad je dečko, otac tri divne ćerkice, koje je obožavao. Tuga velika. Baš sam očajan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave