UŽAS NA AUTO-PUTU, POGINULA DEVOJKA: Izgubila kontrolu nad "pežoom", zarotirala se, pa na nju naleteo autobus

J. I.

31. 01. 2024. u 14:28

ŽENSKA osoba stara 33 godine nastradala je u saobraćajnoj nesreći jutros na auto-putu Beograd‒Niš, saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Smederevu. Nesreća se dogodila na 254. kilometru auto-puta, u smeru ka Nišu, a uviđaj je obavio dežurni tužilac.

УЖАС НА АУТО-ПУТУ, ПОГИНУЛА ДЕВОЈКА: Изгубила контролу над пежоом, заротирала се, па на њу налетео аутобус

Foto: N. Skenderija/MUP

Do nesreće je najverovatnije došlo na taj način što je putničko vozilo marke „pežo“, tip – 206, kojim je upravljala ženska osoba stara 33 godine, usled neprilagođene brzine i gubitka konrole nad vozilom udarilo u levu zaštitnu ogradu. Vozilo se potom zarotiralo a na njega je naleteo autobus tzv. kosovskih registarskih oznaka koji se takođe kretao ka Nišu. U sudaru je osoba koja je upravljala putničkim automobilom izgubila život, saopštilo je tužilaštvo u Smederevu.

Po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale.

Po sprovedenim radnjama tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)