KOLIMA U NOVOM SADU I BEČEJU I BICIKLISTA U BAČKOJ PALANCI SA VIŠE OD 2,20 PROMILA ALKOHOLA: Trojici prijava za nasilničku vožnju

Lj.P.

05. 02. 2024. u 13:41

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.002 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

КОЛИМА У НОВОМ САДУ И БЕЧЕЈУ И БИЦИКЛИСТА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ СА ВИШЕ ОД 2,20 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Тројици пријава за насилничку вожњу

Foto: B.G.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 126 vozača i 18 vozila, a zadržan je 21 vozač. Zbog vožnje pod dejstvo alkohola zadržano je 12 vozača, a šest zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.

Trojica vozača terete se za nasilničku vožnju, jer su, u Novo Sadu i bečeju vozili automobile, a u Bačkoj Palanci bicikl, sa više od 2,20 promila alkohola u organizmu, Oni će biti privedeni sudiji za prekršaje.

U periodu od 2. do 4. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 15 saobraćajnih  nesreća, u kojima je 10 osoba lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća, u kojima je sedam osoba zadobilo lake telesne povrede.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)