JUTRO NAKON STRAŠNE EKSPLOZIJE U PARAĆINU: Sve vrvi od policije, nadležne službe vrše uviđaj (VIDEO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

21. 02. 2024. u 09:51

U JUČERAŠNjOJ eksploziji u Paraćinu, u stambenoj zgradi u Ulici majora Gavrilovića 9, preminula je Ana S. stara 37 godina, a povređene su tri osobe.

ЈУТРО НАКОН СТРАШНЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ У ПАРАЋИНУ: Све врви од полиције, надлежне службе врше увиђај (ВИДЕО)

Foto: Z. Rašić

Jutro nakon eksplozije u Paraćinu sve vrvi od policije, a nadležne službe vrše uviđaj.

Eksplozija, koja je uznemirila ceo Paraćin, dogodila se oko 14.40 sati, a na lice mesta odmah su stigli policija, vatrogasci i Služba hitne medicinske pomoći. Ana S. (37) je preminula na putu do bolnice, gde je odmah prevezena sanitetom Hitne medicinske pomoći.

Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali je bilo bezuspešno. O težini stravičnih povreda i silini eksplozije govori podatak da je detonacija izbacila ženu iz stana sa trećeg sprata na parking pored ulaza zgrade.

Opštinski Štab za vanredne situacije na sednici održanoj elektronski doneo je zaključak o proglašenju vanredne situacije na delu teritorije opštine Paraćin - u MZ „Centar 2“.

Više porodica evakuisanih iz same zgrade u kojoj je došlo do eksplozije, kao i iz okolnih oštećenih objekata, biće privremeno smešteno u drugim objektima, te je paraćinski Štab naložio DOO „Novica Prestiž Plus“ da obezbedi privremeni smeštaj za porodice koje ne mogu biti u svojim stanovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)