TROJICI PRIJAVA ZA NASILNIČKU VOŽNJU,VOZILI SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: Iz saobraćaja u Južnobačkom okrugu za dan isključeno 17 vozača

Lj.P.

05. 03. 2024. u 16:28

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, 4. marta, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 300 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ТРОЈИЦИ ПРИЈАВА ЗА НАСИЛНИЧКУ ВОЖЊУ,ВОЗИЛИ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Из саобраћаја у Јужнобачком округу за дан искључено 17 возача

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i jedno vozilo, a zadržano je devet vozača, po tri zbog vožnje pod dejstvom alkohola, ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja i nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju terete se vozači automobila i kamiona u Novom Sadu i Đurđevu, kao i vozač bicikla u Bačkoj palanci, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, sa više od dva promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači biće pruivedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba lakše povređena. U istom periodu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba  zadobila lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)