UŽAS NA KOSOVU I METOHIJI: Na groblju nađeno telo brata predsednika opštine

Novosti online

25. 03. 2024. u 09:51

TELO Trijumfa Feratija nađeno je juče na groblju na Kosovu i Metohiji. On je brat predsednika opštine Istok Ilira Feratija.

УЖАС НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: На гробљу нађено тело брата председника општине

Foto: Profimedia

Pored njegovog tela nađeno je oružje sa 11 metaka i čaura.

- Povodom slučaja, nakon dobijanja obaveštenja, policijske jedinice i medicinska ekipa izašle su na lice mesta i konstatovale smrt. Na licu mesta pronađeno je i oduzeto vatreno oružje sa 11 metaka i patrona. Po nalogu tužioca, leš je poslat u IML na obdukciju. Slučaj se istražuje - navodi se u izveštaju tzv. policije Kosova.

Istraga je u toku.

Kako prenose mediji, telo žrtve pronađeno je u blizini groba njegovog oca, bivšeg gradonačelnika Istoka Fadilja Feratija.

U međuvremenu, o slučaju se izjasnila i pećka policija.

- Policiji je saopšteno da je u selu Đurakoc u Istoku na seoskom groblju pronađeno lice bez znakova života. Nadležni lekar je potvrdio smrt, sada su izašle nadležne jedinice, da saznamo šta se desilo - rekao je portparol Fadil Gaši.

(Indeks onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)