NAJVEROVATNIJE BUKNULO ZBOG KRATKOG SPOJA: U jučerašnjem požaru u Novom Sadu sedmoro povređenih, dvoje prevezeno u bolnicu

Lj.P.

31. 05. 2024. u 12:27

VATRA u stanu na drugom spratu zgrade u Bulevaru oslobođenja 23 u Novom Sadu, u četvrtak popodne, buknula je najverovatnije usled kratkog spoja na improvizovanoj bateriji za električnu cigaretu, koja je bila uključena na produžni kabel, zajedno sa punjačem za mobilni telefon, saznajemo nezvanično.

НАЈВЕРОВАТНИЈЕ БУКНУЛО ЗБОГ КРАТКОГ СПОЈА: У јучерашњем пожару у Новом Саду седморо повређених, двоје превезено у болницу

FOTO:Lj.P.

FOTO:Lj.P.

U požaru je, kako saznajemo povređena šesnaestogodišnja devojčica koja živi u tom stanu sa majkom, i ona je sa opekotinama po nogama prevezena u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. U Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici,  kolima Hitne pomoći je transportovan 29-godišnji muškaraca, za koga saznajemo da je pripadnik novosadskog Vatrogasnog bataljona. Lakše je povređeno i pet policajaca i njima je lekarska pomoć ukazana na licu mesta.

Prema rečima dr Nikoline Marić iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, intervenisale su dve urgentne lekarske ekipe, a pomoć je ukazana za 15 osoba.

U stanu  na drugom spratu u pomenutoj zgradi gde je u četvrtak oko 18.45 sati došlo do požara, pričinjena je materijalna šteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?