DEVOJČICU (13) UDARIO PUTNIČKI AUTOMOBIL: Saobraćajna nezgoda u Vlasotincu

I. M.

07. 06. 2024. u 13:54

Trinaestogodišnja devojčica iz Vlasotinca povređena je kada je prelazila ulicu u ovom mestu.

ДЕВОЈЧИЦУ (13) УДАРИО ПУТНИЧКИ АУТОМОБИЛ: Саобраћајна незгода у Власотинцу

Foto: I.M.

Na dete je naleteo vozač putničkog automobila marke „pežo“ i oborio je na kolovoz. Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je ležala na putu bez svesti do dolaska ekipe Hitne pomoći vlasotinačkog Doma zdravlja.

Ona je hitno prevezena u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice. Kako saznajemo, trenutno je svesna i komunikativna, a u toku je dijagnostika zadobijenih povreda.

- Devojčica A. M., stara 13 godina, primljena je u 10.15 časova. Svesna je i komunikativna. Urađene su laboratorijske analize, skener i sve što je neophodno po trauma protokolu. Doktor se, na osnovu toga, izjasnio da nema preloma ni drugih ozbiljnijih povreda. Predstoji joj pregled od strane neurologa i hirurga kada će biti doneta odluka hoće li biti zadržana na posmatranju ili će biti otpuštena na kućno lečenje - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

U leskovačkoj Policijskoj upravi nam je rečeno da je do saobraćajne nezgode došlo oko 9.40 časova i da je tom prilikom povređeno trinaestogodišnje dete, a da se stepen povreda utvrđuje.

Nema zvaničnih potvrda navoda da je do saobraćajne nezgode došlo u blizini pešačkog prelaza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?