POGINUO MOTOCIKLISTA (19) IZ ADE: Vozač automobila nije mu ustupio prvenstvo prolaza na raskrsnici

R. Š.

10. 06. 2024. u 11:42

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu po podne u mestu Ada, život je izgubio Akoš R. (19) iz tog malog mesta u Bačkoj.

ПОГИНУО МОТОЦИКЛИСТА (19) ИЗ АДЕ: Возач аутомобила није му уступио првенство пролаза на раскрсници

Foto:

On je smrtno stradao vozeći motocikl marke „honda“ kada se na raskrsnici u pomenutom mestu sudario sa putničkim automobilom, jer mu vozač putničkog vozila (56) nije ustupio prvenstvo prolaza. Vozač koji je prekršio saobraćajne propise, takođe je iz Ade.

Od jačine sudara mladić je život izgubio na mestu udesa, a protiv vozača automobila je podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saznajemo u policiji.

- Telo mladića poslato je na obdukciju po nalogu nadležnog tužilaštva – kažu u policiji.

Ovo je jedna od ukupno šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile proteklog vikenda na području Policijske uprave u Kikindi. Dva lica zadobila su teže, a pet lake telesne povrede, U ovim nezgodama je nastala materijalna šteta u iznosu od 630.000 dinara.

- Četiri nezgode su se dogodile zbog nepropisnih radnji s vozilom, a dve zbog neustupanja prvenstva prolaz. Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 19 učesnika u saobraćaju i izdato je 109 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci isključeno 10 vozača – saopštila je PU Kikinda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!