DVE DEVOJČICE POVREĐENE KOD KIKINDE: Na putu prema Bašaidu sudarili se automobil i traktor

R. Š.

21. 06. 2024. u 14:46

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu od Kikinde prema Bašaidu, danas oko 13 sati, u sudaru automobila i traktora s prikolicom povređeno je petoro lica, među kojima su roditelji i dve devojčice od 14 i 9 godina.

ДВЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ПОВРЕЂЕНЕ КОД КИКИНДЕ: На путу према Башаиду сударили се аутомобил и трактор

Foto: 192.rs

Kako saznajemo, oni, kao ni traktorista nisu životno ugroženi i sa mesta sudara su kolima Hitne službe prevezeni u Opštu bolnicu u Kikindi.

- Nakon prvog pregleda konstatovano je da niko od petoro povređenih lica nema povrede koje ugrožavaju vitalne funkcije. U toku su detaljni pregledi i snimanja povređenih pacijenata i konačne dijagnoze biće postavljene nakon detaljne dijagnostike – rečeno nam je u Opštoj bolnici.

Foto: 192.rs

Traktor i automobila išli u suprotnim pravcima

Kako smo saznali u policiji, uviđaj na mestu sudara još je u toku, a zasad je samo poznato da se nezgoda dogodila kada su se, iz nepoznatih razloga, na putu između Kikinde i Bašaida, kod sportskog aerodroma, sudarili automobil i traktor koji su se kretali u suprotnim pravcima.

- Traktor je išao iz pravca Kikinde prema Bašaidu, a automobil je dolazio iz suprotnog pravca. Još se ne može pouzdano reći kako je došlo do sudara. Uviđaj je u toku na mestu nezgode – rečeneo nam je u policiji.

Od jačine sudara kabina traktora se prevrnula, a automobil ima velika oštećenja sa prednje strane, koja je većim delom smrskana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu