OVO JE ALEKSANDAR KOJI JE POGINUO U LESKOVCU: Mladić se nedavno oženio - uskoro trebalo da postane otac

Novosti onlajn

22. 06. 2024. u 18:59

OD KOMUNALNOG radnika Aleksandra. T. (26) iz Leskovca, koji je poginuo na radnom mestu sinoć, opraštaju se brojni prijatelji i kolege.

ОВО ЈЕ АЛЕКСАНДАР КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У ЛЕСКОВЦУ: Младић се недавно оженио - ускоро требало да постане отац

Foto: Facebook

Mladić se zajedno sa kolegom spremao za obeležavanje saobraćajne signalizacije, kada je na njih nešto posle ponoći, naleteo vozač u "opel astri".

Mladić je preminuo na putu ka Kliničkom centru Niš, dok se njegov kolega D.M. (64) sa teškim povredama nalazi u leskovačkoj bolnici. Aleksandar T. je rođen u Leskovcu, gde je i završio srednju Tehničku školu.

Bio je jedinac, a pre mesec dana se oženio i za nekoliko meseci je trebalo da dobije prvo dete.

Na društvenim mrežama se od njega opraštaju prijatelji, školski drugovi i kolege. "Ti li dušo da odeš tako bez pozdrava?"; "Pre mesec dana smo se radovali tvojem venčanju i još za nekoliko meseci je trebalo da postaneš otac“; "Večno ćemo te pamtiti po dobroti koju si nosio u sebi".

Za mladića kažu da je bio svestrani mladi čovek. U slobodno vreme voleo je igra air soft i voleo je da peva jer je imao lep glas.

Mogao je, pričaju njegovi prijatelji, da se profesionalno bavi muzikom, ali bi se na svakom druženju hvatao mikrofona. Pevao je i na svojoj svadbi.

Većnici grada Leskovca danas su, na predlog gradonačelnika Gorana Cvetanovića, minutom ćutanja odali poštu Aleksandru T, pre početka same sednice.

(Jugmedia)

BONUS VIDEO:

BOSANSKI STRUČNjAK: Srbija je pokazala kako se to radi, a ovi naši čekaju da im rode donesu struju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)