"NAŠLI SMO JE KRVAVU" Sin i snaha žene koju je svinja izujedala, za "Novosti": Bilo je strašno, niko ništa nije čuo (FOTO)

J. Ć.

01. 07. 2024. u 14:35

MEŠTANKA aleksinačkog sela Bujmir Snežana Radojković (67) zadobila je juče teške povrede zbog kojih je završila u bolnici kada ju je izujedala svinja dok je vraćala prase.

НАШЛИ СМО ЈЕ КРВАВУ Син и снаха жене коју је свиња изуједала, за Новости: Било је страшно, нико ништа није чуо (ФОТО)

Foto: J. Ćosin

Snežanin sin i snaja Vladica i Jelena kazali su da je svinja napala Snežanu dok je pokušavala da joj vrati jedno prase.
 
-  Nije ranije bila agresivna, možda malo, pre godinu dana napala je par kokoški, ali nije bila toliko problematična, ne znam šta je sada ovo, da li zbog toga što ima prasiće, ne znam. Majka je sada stabilno, treba posle da idemo za Niš da vidimo kako je. Brat je u bolnici sa njom, da vidimo kako će da bude, povrede nisu bezazlene. Svinju ćemo da pustimo da očuva prasiće, a posle toga videćemo šta ćemo, da li da je zakoljemo ili prodamo – rekao je za „Novosti“ sin Vladica. 
 

J. Ć.

 
Njena snaha Jelena kaže da u trenutku kada je svinja napala njenu svekrvu oni nisu bili tu, već da su je samo videli krvavu kada je ušla u kuću i odmah pozvali Hitnu. 
 
- Bilo je strašno. U nedelju u prepodnevnim satima svinja je napala moju svekrvu. Mi ne znamo tačno šta se desilo, niko nije čuo, videli smo je samo tako krvavu kad je došla, napala ju je svinja i nanela joj teške telesne povrede. Trebalo bi da je prebace u bolnicu u Aleksincu. Svinja ima male prasiće i jedno je nagnječila svinja, pa ga je moja svekrva sklonila sa strane. Međutim, posle kad je htela da ga vrati, svinja ju je napala, ali kako i šta to ne znamo – rekla je snaha.
 

J. Ć.

 

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U ALEKSINCU - Svinja izujedala nesrećnu ženu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL NA EURO 2024: Heroj Turske uradio na terenu ono što nikako ne sme! Ovo je gore od albanskog orla, UEFA pokrenula hitnu istragu