JOŠ SE UTVRĐUJE IDENTITET: I dalje nepoznato ko su dvojica nastradalih u ponedeljak u požaru u centru Novog Sada

Lj.P.

09. 07. 2024. u 14:20

IDENTITET dvojice muškaraca, nastradalih u požaru koji je u ponedeljak ujutro, 8. jula, izbio u stanu zgrade u Ulici Laze Telečkog 9 u Novom Sadu, još nije poznat.

ЈОШ СЕ УТВРЂУЈЕ ИДЕНТИТЕТ: И даље непознато ко су двојица настрадалих у понедељак у пожару у центру Новог Сада

FOTO:Lj.P.

Kako su za „Novosti“ rekli u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, identitet osoba koje su izgubile život, u ovom trenutku nije poznat, kao ni uzrok požara.

- Preduzimaju se mere i radnje na utvrđivanju tih činjenica – navode u Višem javnom tužilaštvu, dodajući da su naredili obdukciju tela preminulih osoba. - Još uvek ne raspolažemo rezultatima eventualno urađenih obdukcija.

U požaru u stanu u potkrovlju zgrade u centru Novog Sada, u ponedeljak ujutro nastradala su dvojica muškaraca, od kojih je jedan, prema nezvaničnim saznanjima, star 19 godina. Vatra je buknula nešto pre devet sati, a vatrogasci-spasioci su na licu mesta bili za svega četiri minuta.

Vrata stana u potkrovlju su bila zaključana, pa su vatrogasci-spasioci nasilno morali da uđu, a unutra su zatekli dva beživotna tela. Stan veličine petnaestak kvadrata je bio potpuno ispunjen dimom, a uzrok požara nije još poznat.

Zgradom se i juče širio miris paljevine, a uznemireni stanari kažu da ne znaju ko su i odakle nastradali, dodajući da su ih viđali poslednjih par meseci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI Nova zabrana - ovi ruski špijuni i saboteri ne mogu na Olimpijske igre Pariz 2024!